Menu icon

Een avondje meidenwerk!

Een keer in de maand op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur gonst en bruist het in het Atelier: Meidenwerk! Tijdens deze avond geen TV of Ipad in de buurt maar de meiden tussen de 10 en 15 jaar zijn lekker aan de slag met de handen en heel veel diverse materialen.

Het is vrijdagavond dus de cola en chips ontbreken niet...

Ik bedenk een opdracht en jullie geven er helemaal zelf een invulling aan. Even je hoofd uit en je handen aan en doen vooral heel veel zelf doen!

 

EXTRA Meidenwerk Workshops!

Vanaf de meivakantie 2018 zijn er op de woensdagavonden OF de donderdagavonden workshops van 4 lessen. Meer info Meidenwerk Workshops

Ben je tussen de 10 en 15 jaar en wil je meedoen?

Helaas deze Meidenwerk serie is helemaal vol. In september beginnen we weer aan een nieuwe serie en gezellig als jij er vanaf september 2018 bij bent!

10 x Meidenwerk per kalenderjaar

We komen van september tot juni ongeveer 10 x bij elkaar. Veel meiden komen alleen en soms een paar samen. In juni sluiten we het creatieve jaar af met een expositie, glaasje wijn en mooie kunst kijken; een goede combi!

Seizoen 2017/2018

Op het moment zijn er 8 meiden elke maand aan het werk in mijn Atelier. Een tipje van de sluier van wat wij zoal doen: Ken je die gekke vreemde engelse kunstenaar Grayson Perry? Die gebruiken we momenteel als inspiratie voor onze kunstwerken.

Instagram Meidenwerk

Wil je volgen wat we allemaal doen in het Atelier en met name bij Meidenwerk? Volg me dan op Instagram. Daar komen ook leuke inspiratie video's voorbij.

 

 

Meidenwerk foto's:

Wil je meer foto's bekijken van al het meidenwerk dat er gemaakt wordt? Kijk dan op Flickr, daar staan heel veel foto's.