Menu icon

Een avondje meidenwerk!

Een keer in de maand op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur gonst en bruist het in het Atelier: Meidenwerk! Tijdens deze avond geen TV of Ipad in de buurt maar de meiden tussen de 11 en 16 jaar zijn lekker aan de slag met de handen en heel veel diverse materialen.

Het is vrijdagavond dus de cola en chips ontbreken niet...

Ik bedenk een leuke opdracht en jullie geven er helemaal zelf een invulling aan. Even je hoofd uit en je handen aan en doen vooral heel veel zelf doen!

 

 

10 x Meidenwerk per kalenderjaar

We komen van september tot juni ongeveer 10 x bij elkaar. Veel meiden komen alleen en soms een paar samen. In juni sluiten we het creatieve jaar af met een expositie, glaasje wijn en mooie kunst kijken; een goede combi!

Seizoen 2018 - 2019 is volgeboekt.

Op het moment zijn er al verschillende aanmeldingen voor Meidenwerk seizoen 2019-2020 binnen. De ervaring leert dat het altijd erg snel vol zit dus heb je interesse meld je snel aan!

Data en prijzen Meidenwerk 2018-2019

 

Instagram Meidenwerk

Wil je volgen wat we allemaal doen in het Atelier en met name bij Meidenwerk? Volg me dan op Instagram. Daar komen ook leuke inspiratie video's voorbij.

 

 

Meidenwerk foto's:

Wil je meer foto's bekijken van al het meidenwerk dat er gemaakt wordt? Kijk dan op Flickr, daar staan heel veel foto's.