Menu icon

Creatieve teamactiviteiten

Ben je op zoek naar een orgineel teamuitje? Dat ook nog een prachtig kunstwerk kan opleveren? Voor een klein team van 4, of een hele afdeling van 40 personen?

Ga samen met je collega’s creatief aan de slag onder begeleiding van mij met canvas doeken, structuurpasta’s en veel verf.

We laten ons inspireren door abstracte kunstenaars zoals Kandinsky en Paul Klee. Natuurlijk kijken we samen in jullie bedrijf welke formaat doeken er passen.

En no worries: HET KOMT ALTIJD GOED!

Team aanmelden?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw team of wil je direct aanmelden? Stuur een mail naar: info@atelieringebollen.nl

Leuke locatie?

Ik heb in mijn portefeuille heel veel verschillende locaties zitten (van Restaurant Lounge 8 tot Keldonkse Molen) waar de workshop kan plaatsvinden, vaak in combinatie met een gezellig etentje achteraf.

Eigen restaurant suggesties zijn ook mogelijk, ik zal dan informeren naar een “zaaltje” waar ik tijdelijk een pop-up Atelier van maak. Uiteraard zorg ik voor alles: van kwast tot schort en van doek tot inspiratie!

“Met een leuk teamuitje leren collega’s elkaar beter kennen en dit heeft een positief effect op de sfeer"

Huisartsen teamuitje 2023 

"We waren best gespannen over dit teamuitje; Zou het allemaal wel goed komen? Het werd een ontspannen gezellige middag waarbij je echt aan aan de slag gaat met mooie materialen en kleuren. De begeleiding van Inge is professioneel en duidelijk. Wie had dit gedacht? Dat er toch nog zo veel creativiteit in ons team zat. Onze wachtkamer wordt helemaal opgefleurd door een prachtig 3 luik. En het voelt extra bijzonder dat we dat toch maar weer met z'n allen hebben kunnen maken."