Menu icon

Het Atelier Inge Bollen

In het atelier wordt nog veel meer gedaan:

Op zoek naar een origineel kraamkado?

Geef een stoeltje met de naam en geboorte datum van het kindje erop. Handgemaakt, elk stoeltje is uniek.

Bekijk hier nog meer foto's van de stoeltjes

Pink Parrot Schmink

Wil je schmink op je feest of evenement? Samen met mijn goede vriendin en creatieve collega Astrid Vandersteen zijn wij, onder de naam Pink Parrot, regelmatig op feesten en partijen te zien. In ons compleet leuk aangeklede kraampje kunnen kinderen zich laten schminken. Onze stijl? Sprookjesachtig, vernieuwend en heel erg mooi en bijzonder.

Heel veel schminkfoto's op mijn Flickr foto account

Voor meer info over schminkopdrachten stuur een mailtje naar info@atelieringebollen.nl

Eigen werk

Het bloed kruipt waar... In mijn Atelier is veel ruimte voor ieders creativiteit maar gelukkig is er nog tijd over om ook zelf aan de slag te gaan. Soms in opdracht maar veel vaker gewoon ter ontspanning.

Foto's van eigen werk

Jaarlijks project "Van Afval naar Kunst"

In opdracht van SKOSO Sint Oedenrode, mag ik al vijf jaar op rij een invulling verzinnen voor groep 7 voor alle rooise basisscholen. In het project van Afval naar Kunst maakt elke leerling zijn eigen werkstuk. Wij voegen al deze werkstukken (220-240 stuks) samen tot een groot Gesamtzwerk.

Jaarlijks trekt de expositie hiervan in het Martinushuis honderden bezoekers.

Volg ons project: 

Subsidie 'extra handen in de klas' in de praktijk op bs de Wegwijzer met gastlessen van Inge Bollen

16 JUNI 2021

Met de subsidie "extra handen in de klas" bedachten we op De Wegwijzer een creatieve, cultuur minded, insteek. Groepen verkleinen door ze te halveren, waarbij de leerkracht met een helft meer specifiek aa nde basisvakken kan werken en de andere helft met een creatieve inslag zelf met de handen uit de mouwen gaat obv Inge Bollen. Zij weet kinderen te inspireren en mee te nemen in hun eigen ontwikkel- en denkproces en geeft daarbij ook meteen inzicht in het gebruik van verschillende materialen. De kinderen smullen ervan. Na 8 weken hebben ze allemaal een prachtig eindproduct, of beter gezegd een eigen meesterwerk!

Tekst: Astrid Kwaspen - directeur bs de Wegwijzer

 

Opleiding en ervaring

Wil je meer weten over mijn opleiding en ervaring? Bekijk dan mijn profiel op Linkedin.

Bekijk hier de foto's van mijn eigen werk en opdrachten.